Onze Diensten

Alle diensten op één plek

Zonnepanelen installeren/plaatsen

Installeren

Laten plaatsen van zonnepanelen

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen om gebruik te maken van uw eigen opgewekte stroom? Dan zorgt MB Solar Montage ervoor dat het installeren vakkunig gebeurd.

Bij installatie’s van zonnepanelen werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers. Op deze manier halen wij de meeste energie uit de panelen.

Daarbij houden wij ook rekening met uw wensen en met de mogelijkheden van uw woning. MB Solar Montage installeert vaak binnen één dag uw zonnepanelensysteem op uw dak.

Zonnepanelen reinigen/wassen

Schoonmaken

Schoonmaken van zonnepanelen

Na verloop van tijd kunnen uw zonnepanelen vies worden. Stof, vogelpoep, groene aanslag of andere vervuilingen kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen minder goed stroom opwekken.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat schone zonnepanelen uw rendement kunnen verhogen tot zo’n 5 tot 10% en in sommige gevallen nog hoger.

Wij beschikken over het juiste apparatuur en de vakkennis om het schoonmaken van uw zonnepanelen op een veilige, vakkundige manier uit te kunnen voeren. Wij doen zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Zonnepanelen onderhoud

Onderhoud

Onderhoud aan zonnepanelen

Het mooie van zonnepanelen is dat ze in principe weinig onderhoud nodig hebben. Maar toch kan het geen kwaad om minimaal één keer per jaar een systeemonderhoud te laten plegen. Zo bent u er zeker van dat uw zonnepanelen de rendement blijven houden die ze moeten halen.

Onderhoud bestaat o.a. uit het reinigen van de zonnepanelen en het technische onderhoud van de zonnepanelen. Om er zeker van te zijn dat uw zonnepanelensysteem goed blijft werken, bieden wij systeemonderhoud aan.

Wij kijken o.a. naar de kabels, constructie en naar de omvormer om te controleren of die nog naar behoren werken. Ook lossen wij eventuele storingen op en doen wij aan reparaties.

Bird Blockers

Waarom zonnepanelen afschermen voor vogels?

De natuurlijke ventilatie onder de zonnepanelen wordt belemmerd door takjes en nestmaterialen van de vogels. Waardoor de temperatuur omhoog gaat en de opbrengst van het systeem naar beneden. Er bestaat zelfs een verhoogd risico op brand. Buiten dat heeft u groter kans op beschadigingen aan kabels en backsheets van uw zonnepanelensysteem waardoor er foutmeldingen kunnen onstaan en het systeem niet optimaal meer werkt.

Ook komt er minder geluidsoverlast van vogels omdat de kans kleiner wordt om onder de zonnepanelen te nestelen.

error: Content is protected !!